Practica 3 GIMP

El primer que es té que fer es descarregar les fotografies de la practica 3 del drive, una vegada fet aixó el que fem es obrir el gimp i obrir les fotografies en diferents documents.
El primer pas es agafar la fotografia de l'imatge del anec, seguidament agafem les tissores intel·ligents, amb les quals retallarem la fotografia seguint el seu contorn amb els punts ( incluint l'ombra.
Eina
Resultat final
(Quan ho hagis terminat podras retallar-ho donant-li
clic per a que el resultat final quedi aixi)



















Una vegada fet aixó podras copiar-ho i tornar-ho a pegar en l'altra imatge, en la qual tendras que canviar-li la escala si no vols que sembli que un anec gegant es va a menjar la ciutat jeje.
Aixó ho podras fer a partir de la eina d'escala, en la qual tindras que anar probant numeros fins que arribis a a teva mida ideal. Et deixo les meves mesures, si vols veure com queda al final ho tindràs.
Eina
Escala de l'anec














Despres de fer aixo pega un altre anec,, el qual pots rotar o pots simplement ficar-ho al costat de l'altre o mes lluny, pero compte amb l'escala.
Eina













Finalment agafeu l'eina de text i fiqueu lo que vosaltres volgueu. Yo vaig ficar el llac i el meu nom, aquesta idea es originaria de l'alumne Frederic Oliva.

Eina
Resultat final










Share on Google Plus

About ioypy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deja tu oppinion y preguntas =)