Tecnologies: el futur no hi es tan lluny

Com alguns ja sabreu, aquestos dies s'està fent una fèria la qual es considera molt famosa per l'amplitud d'avenços tecnològics que succeeixen en aquests congres, anomenat Mobile World Congres, aquest any en Barcelona. En aquesta entrada ús faré un breu resum de el que podreu trobar en aquesta fèria.

LES WEREABLES: són uns dels avanços tecnològics més innovadors de l'actualitat. Tracta de transformar la roba en un transmissor per donar-te informació sobre tu mateix o fins i tot per entreteniment. Aquesta és una explicació poc detallada de el que seria realment els wereables, per això a poc a poc anirem detallant una mica més en aquesta nova tecnologia.



Que és?:
Els wereables són objectes quotidians com per exemple rellotges, aquest os poden portar una sèrie d'innovacions amb les quals passen de ser un simple rellotge a fins i tot estar a l'altura de smartphons, són anomenats smartwhach. Com aquest també hi ha peces de roba que et donen informació de la persona que ho porta, com per exemple la temperatura, pressió.... O fins i tot pots ficar-te música des del mòbil i que aquesta es reprodueixi en la roba.

Quines empreses estan involucrades en aquesta nova tecnologia?
Com en la gran majoria d'aquestos avenços tecnològic estan les empreses més característiques com apple i samsung, les quals intenten aparcar la gran majoria dels avenços tecnològics. A més d'aquestes empreses també hi ha que s'especialitzen en aquesta tecnologia, com per exemple zerintia una empresa dedicada al món dels wereables i que han creat maquines tan impressionants com les wereable health, una espècie de lent amb la qual pots detectar les pulsacions i d'altres característiques d'una persona, això proporciona una eina als metges la qual facilita molt la seva feina.

Com ens pot ajudar això en la nostra vida?

Aquesta eina ens pot facilitar tant la nostra vida quotidiana com la laboral, fent que amb el que tardàvem abans 20m gràcies a aquestes tecnologies puguis aconseguir-ho en menys de 5m, això ha revolucionat el món de la geolocalització d'objectes, de la medicina.... i fins i tot de l'entreteniment. A més aconsegueix que un aparell que per a nosaltres abans simplement era una peça, ara sigui més que això, sigui una màquina que ens permeti fer una série de tasques. Un exemple d'això és el smartwatch.



REALITAT VIRTUAL: Com la gran majoria ja sabreu fa poc més de dos anys es va aconseguir crear unes ulleres amb les quals podries jugar o veure escenes com si les estiguessis vivint. Aquesta nova tecnologia va ser una remasterització d'un antic prototip el qual va provocar grans problemes a la vista, des del moment en què va passar això els científics van haver de mirar més enllà d'un simple aparell que sigui com una pantalla i unes ulleres. Finalment es va acabar aconseguint, i per donar a conèixer aquest fenomen se li van enviar a persones conegudes com a youtbers amb una gran importància en el món comercial gràcies a què tenen un número de seguidors bastant elevat. Un dels primers Espanyol a provar aquesta màquina és ElRubiusOMG, el qual va fer uns vídeos explicant com es sentia amb aquestes ulleres.
Per a qui no sàpiga de què va aquest producte és una pantalla situada en unes ulleres les quals tenen una part solida que fa que la llum no pugui sortir, aquestes ulleres es fiquen com si fossin unes ulleres i per això et dóna la sensació d'estar dintre de l'escena.



Share on Google Plus

About ioypy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deja tu oppinion y preguntas =)