El meu joc favorit

Abans ús he presentat el meu hobby, pero aixó no vol dirque aquell sigui el meu videojoc favorit, el meu joc favorit es Skyrim de la saga Elder Scrollsaques joc sense duda es el millor de la saga, amb una llibertat inpresionant i amb uns gràfics molt bons per a la seva època, a mes la seva versió de PC es infinit gracies als seus mods, a mes els seus personatges i el poder interactuar amb el dialeg del personatge feia una historia molt bona, un joc que sense duda tens que juga si tens el temps i t'agraden les histores interminables.



A mes falta poc per a que treguin el segon skyrim, i segons Elder Scroll va a ser molt millor que skyrim, amb mes decisions i batalles mes epiques, de fet hi ha un youtuber anomenat WhatTheGame que a fet un video dient lo que s'espera de el nou skyrim.



Si vols sapigue mes sobre skyrim hi han youtubers que l'han pujat i que et pot ajudar escogir si agafar-ho o no, els youtubers son joslockESP o un mes famos es Vegetta777





Share on Google Plus

About ioypy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

1 comentaris:

Deja tu oppinion y preguntas =)