Virus informatics

El virus informàtic son porció de codi informàtic que es replica dins d'altres programes. No arriba a ser un programa sencer
Hi han de diferents tipus:
- BOMBA LÒGICA: És un tipus de virus que actua quan succeeix un esdeveniment. Un exemple es "viernes 13" que actuava en aquesta data.
CUCS: A diferència dels virus són programes sencers. Actualment la via més freqüent de propagació és Internet i per memòries USB.
TROIANS: Aquest programes poden oferir a l'atacant control absolut de l'ordinador. Poden enviar contrasenyes guardades, espiar les nostres accions,.. Es mostrem com a programes inofensius; la principal diferència amb els virus i cucs es que no es propaguen per si mateixos.
KEYLOGGER: Software o hardware que emmagatzema informació quan aquesta es tecleja
SCREENLOGGER: Software que guarda el que surt a la pantalla.
SNIFFERS: són programes que espien el tràfic de xarxes locals, poden servir per averiguar contrasenyes que circulen per la xarxa local.
SPYWARE: són aplicacions que espien les activitats informàtiques de l'infectat: Webs visitades, cerques als buscadors, fitxers descarregats, llibreta d'adreces i fins i tot contrasenyes.
- ....
Si voleu mes informació podeu trobar pagines webs i videos a Youtube o wikipedia.

Share on Google Plus

About ioypy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deja tu oppinion y preguntas =)