App inventor, una nova frontera

En internet hi han moltes aplicacions amb les quals pots crear apps, però sense dubte la més útil es app.inventor. Per això en un seguit d'entrades les quals tindran com etiquetes "Road to app" ús ensenyare a utilitzar aquesta fantastica eina.
Per començar teniu que entrar al enllaç que ús he ficat en "app.inventor". En primer lloc observareu una pagina la qual ús fa una mica de introducció a lo que serà app.inventor, per començar a crear tindreu que donar-li a "create app" i conectar-vos al vostre compte de google. Ara desprès de haver fet això ús donaré unes indicacions bàsiques. Desprès tindreu que anar-vos al link de la meva professora on trobareu treballs per practicar. Un petit consell es que ho deixeu en angles, ja que tots els tutorials estan en angles.

1r- Com sapiguer si estas fent be l'aplicació?  En la part d'adalt a la esquerra veureu un text on posa "Conect", i li doneu a "al companion". Desprès ús donarà un codi qr.

2n Com llegir el codi QR? Si el teu moil te una aplicació lectora de codis QR no servirà per llegir aquest codi QR, ja que necesites descarregar la app de app.inventor. Per fer això simplement tens que anar-te'n a la teva plataforma per descarregar aplicacions i buscar app.inventor. Quan ja ho tingueu simplement obriu l'aplicació i li doneu a obrir app.

3r- Com quedar-me l'aplicació per pujar-la a google o a una altra plataforma? Quan hagis acabat la app li tens que donar a build i a "save .apk on my computer", i simplement la guardes.














































Share on Google Plus

About ioypy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deja tu oppinion y preguntas =)